fbpx

Podarjamo prestižni SPA oddih za 2 osebi v hotelu s 5-imi zvezdicami


Bi želeli popolnoma brezplačno dobiti prestižni SPA paket za dve osebi v hotelu s petimi zvezdicami? Izpolnite spodnji obrazec in z malo sreče bo prestižni SPA paket vaš.

 

Paket vsebuje:

  • 2 nočitvi za 2 osebi v dvoposteljni sobi v hotelu Atlantida Boutique v Rogaški Slatini
  • 2 krat bogat zajtrk in večerja za 2 osebi
  • Neomejeno kopanje v hotelskem bazenu in neomejeno uporabo hotelskih savn
  • Uporaba hotelskega fitnesa
  • Sveže sadje cel dan v kotičku za zdravje
  • Animacijski program
  • Pijača dobrodošlice

Spodaj si lahko ogledate nekaj utrinkov iz prečudovitega hotela Atlantida***** Rogaška Slatina

Nagrado lahko koristite kadarkoli do 30.6.2019.

V nagradni igri lahko sodelujte do vključno 20.12.2018. Nagrajenca bomo izžrebali 21.12.2018. Ker ne želimo, da bi obstajali kakršni koli dvomi o poštenosti žrebanja, smo se odločili, da bomo naredili žrebanje javno in se ga bo lahko udeležil vsak, ki je sodeloval v nagradni igri. Seveda pa prisotnost pri žrebanju ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da všečkate Facebook stran https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo. To pomeni, da morate imeti odprt profil na Facebooku.
Pogoj je tudi, da komentirate enega od 8 video posnetkov, ki predstavlja lepote Slovenije. Video posnetke najdete na https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos. Pogoj je tudi, da sledite kanal. To pomeni, da kliknete tisti rdeči gumb, kjer piše Naroči. Vse skupaj vam ne bo vzelo več kot 20 sekund. Vsekakor pa vam predlagam, da si pogledate vseh 8 video posnetkov, ki so res lepi in zanimivi. Splošne pogoje za sodelovanje v nagradni igri si lahko preberete TUKAJ.

One thought on “Podarjamo prestižni SPA oddih za 2 osebi v hotelu s 5-imi zvezdicami

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja