Majice z napisom

LEPOTE SLOVENIJE

Majice z napisom Lepote Slovenije, s katerimi boste lahko tako po svetu, kot doma predstavljali našo čudovito deželo, na katero moramo biti izjemno ponosni! Majice so na voljo v črni ali beli barvi, za moške in ženske v petih različnih velikostih.

Visoka kakovost

Kratke majice izdelane iz kakovostnega in trpežnega bombaža, ki se ne uniči tudi po večkratnih pranjih. V primeru pravilnega vzdrževanja bo majica dolgo časa ohranjala svoj prvotni videz.

Promocija Slovenije

Slovenci moramo biti na našo deželo zares ponosni. Ta majica, ki je lepo oblikovana vam bo omogočila, da boste s ponosom predstavljali našo državo, med raziskovanjem domačih in tujih krajev.

Za ženske in moške

Majice z napisom Lepote Slovenije so na voljo tako za ženske, kot tudi moške. Kroji so različni – prilagojeni vsakemu spolu posebej. Na voljo v 5 različnih velikostih.

Črna in bela barva

Naročite lahko majico v črni ali beli barvi – odločitev je vaša. Pri naročilu vaše majice navedite, kakšna barva vam je bolj všeč in v nekaj dneh lahko majico pričakujete na vašem naslovu.

Zakaj se odločiti za nakup majice z napisom Lepote Slovenije?

Udobne za nošenje

Majice z napisom Lepote Slovenije iz naše ponudbe so udobne za nošenje. V njih se boste počutili dobro, saj so narejene iz 100% bombaža, ki ne draži kože.

Promocija Slovenije

Poskrbimo, da bo čim več ljudi spoznalo našo lepo domovino. Slovenija je čudovita dežela, ki skriva številne naravne lepote, ki bodo tuje obiskovalce zagotovo navdušile

Redna cena: 17,00 € / kos + poštnina

Cena danes in jutri: 14,75 € / kos + brezplačna poštnina

Ob nakupu treh ali več majic: 13,00 € / kos + brezplačna poštnina

Navodila za vzdrževanje majice najdete: TUKAJ

Naroči majico

V kolikor bi želeli naročiti majico z napisom Lepote Slovenije, izpolnite spodnji obrazec z vašimi kontaktnimi podatki in oddajte naročilo. V primeru, da se odločite za nakup treh ali več majic, velja znižana cena 13,00 € / kos. Polja označena z (*) so obvezna.  MoškiŽenska


  SMLXLXXL


  BelaČrna


  O projektu

  Projekt Lepote Slovenije je nastal z namenom predstavitve številnih lepih krajev, ki si jih je v Sloveniji vredno ogledati. V nekaj letih je ta projekt dosegel velik uspeh, število privržencev pa iz dneva v dan samo raste. Naša želja je, da bomo v prihajajočih se letih našo skupnost še povečali in tako še veliko ljudem predstavili skrite kotičke naše lepe domovine.

  Si ljubitelj slovenskih lepot? Pridruži se nam!