fbpx
Image Alt

Blog

Bohinj apartma

Najemite apartma v Bohinju, ki je opremljen v tradicionalnem stilu

Če si želite preživeti nepozabne trenutke v čudoviti naravi in preizkusiti mnoge zanimive aktivnosti, potem se odpravite v Bohinj. Apartma v Bohinju pa vam bo omogočil neovirano raziskovanje tega dela Slovenije, ki ga z razlogom mnogi označujejo kot enega lepših. Tam boste namreč našli neokrnjeno naravo, ki jo je dandanes že težko najti, poleg tega pa vam bodo na voljo najrazličnejše aktivnosti, ki so primerne za posameznike, pare različnih starosti in družine z različno velikimi otroki. Vse to in še več ponuja Bohinj, apartma zase pa lahko najdete na priloženi povezavi. Tam boste našli najrazličnejše nastanitve v Bohinju, ki so primerne za vse obiskovalce, od najmlajših pa vse do upokojencev.

Bohinj apartma

Bohinj apartma na vrhunski lokaciji

Apartmaji v Bohinju imajo zares zavidanja vredno lokacijo, saj so stojijo v neposredni bližini Bohinjskega jezera in so obdani z neokrnjeno naravo. Bohinj je zagotovo znan kraj, o njem se govori tudi izven Slovenije, saj je tovrstne naravne bisere težko najti. Vsakdo, ki si želi naužiti svežega zraka, se za nekaj dni »odklopiti« in si napolniti energije, bo z odhodom v Bohinj to zagotovo dosegel. Precej verjetno pa je, da bo za tovrsten oddih izbral ravno Bohinj apartma, ki ponuja zares dobro lokacijo. Omenjeni apartmaji v Bohinju so ravno prav oddaljeni od vrveža in ostalih motečih dejavnikov, da dopuščajo nemoten počitek po napornem dnevu raziskovanja Bohinjskih lepot. Prav tako pa so dovolj blizu jezeru, da boste tam izjemno hitro. Apartmaji torej spajajo bližino, a tudi zadostno količino miru in zasebnosti, ki sta potrebna za nepozaben oddih.

Bohinj apartma je lahko super izhodišče za izlete

Poleg spoja bližine in miru, apartmaji v Bohinju ponujajo še dobro izhodišče za mnoge izlete, pa naj gre za kratke sprehode, večurne odprave ali celodnevne izlete. Vse to omogoča Bohinj apartma, ki je postavljen na premišljeni lokaciji. Tako se lahko odločite za pohode ali pa tudi vožnjo s čolnom oziroma sproščanje ob jezeru, oboje je namreč hitro dostopno in je v neposredni bližini apartmaja. Zaradi dobre lege so ti apartmaji še bolj optimalna izbira za vse, ki si želite aktivno preživeti svoj dopust ali pa se naužiti sveže narave, v obeh primerih bo Bohinj apartma zares dobra izhodiščna točka.

Apartmaji v Bohinju so tradicionalno alpskega videza

Ker se Bohinj nahaja ob vznožju gora, so nastanitve v Bohinju temu primerno opremljene v prepoznavnem tradicionalnem alpskem slogu. V slednjem je izjemno pomemben material les, kar poudarjajo tudi hiške, v katerih se nahajajo apartmaji. Les je torej tradicionalni material, njegov videz pa v vsak apartma vnaša določen čar. Zaradi premišljene uporabe materialov, se Bohinjski apartmaji zlijejo z naravnim okoljem, prav tako pa ustvarjajo pravljičen videz. Apartmaji v Bohinju, ki jih boste našli na priloženi povezavi pa sodijo me najlepše in najbolje opremljene apartmaje daleč naokrog. O tem pa se lahko tudi sami prepričate, saj se nahaja ponudnik tudi na Facebooku, kjer si lahko ogledate čudovite slike apartmajev in spremljate najnovejše ponudbe ter dogodke.

Bohinj apartma

Nastanitve v Bohinju združujejo tradicionalno s sodobnim

Kljub temu da apartmaji nosijo tradicionalni alpski videz, to združujejo še s sodobnim. Prav vsak Bohinj apartma ponuja sodobne komponente, ki so danes že samoumevne. Tako boste v vsakem apartmaju deležni brezplačne spletne povezave in boste imeli na voljo tudi televizijo. Poleg tega so vsi apartmaji opremljeni še s sušilcem za lase in likalnikom. Nekateri apartmaji ponujajo tudi žar, ki je še posebej dragocen za uporabo v toplih poletnih večerih. Apartmaji v Bohinju so tako pravljičnega videza, a ponujajo tudi vso potrebno udobje sodobnosti, na katerega smo danes navajeni. Gre torej za združitev tradicionalnega in sodobnega v vsakem apartmaju.

Bohinj, apartma in aktivno preživljanje prostega časa

Vsekakor je Bohinj lokacija, ki ponuja ogromno izbiro najrazličnejših aktivnosti na prostem, kar privablja turiste s celega sveta. Vendar pa je ta kraj primeren tudi za tiste, ki na oddihu najraje počivajo in se sproščajo v lepi naravi in ob čudovitem jezeru. Vse to namreč omogoča pisan Bohinj. Apartma v Bohinju pa je posledično dobra izbira tako za tiste, ki na oddihu najraje poležavajo, kot tudi za tiste, ki si želijo svoj prosti čas preživljat aktivno. Predvsem slednji imajo na izbiro širok repertoar, od pohodništva, kolesarjenja, ribarjenja, čolnarjenja, kopanja, smučanja, wellness storitve in še mnoge druge aktivnosti. Ob koncu napornega dneva pa je apartma na mirni lokaciji zagotovo tisti, ki vam lahko napolni energijo in vas pripravi na naslednji dan poln doživetij.

Izbirate lahko med pestro ponudbo paketov in apartmajev

Zagotovo velja, da smo si ljudje različni in imamo drugačne želje, ko se odpravimo na oddih. Temu primerno so sestavljeni tudi različni paketi doživetij, med katerimi lahko izbirate in različni apartmaji, v katerih lahko bivate. Slednjih je na voljo zares veliko, zato tam prav vsak najde apartma po svojem okusu. Nastanitve v Bohinju so tako primerne za pare različnih starosti, za posameznike, skupine prijateljev in seveda tudi najrazličnejše družine. Če imate težavo pri odločanju, kateri apartma izbrati, vam je na voljo tudi ogled video posnetkov. Na ta način si boste lahko pobližje ogledali apartmaje, ki so na voljo in tudi aktivnosti, ki jih Bohinj ponuja. Povsem konkretno lahko namreč izbirate med kar sedmimi apartmaji v Bohinju in tremi chalet kočami.

nastanitve v Bohinju

Apartmaji A1, A2 in A3

Apartma A1 je duplex apartma z eno spalnico in balkonom. Ta Bohinj apartma je primeren za pare ali pa družine z maksimalno enim otrokom. V tem apartmaju lahko torej bivajo največ tri osebe. Naslednji apartma, torej apartma A1, je po velikosti precej podoben prvemu, a je morda primernejši za pare oziroma za družine z enim manjšim otrokom. Apartma A3 pa je v celoti namenjen parom, torej le dvema osebama, saj ne dopušča možnosti dodatnega ležišča. Gre za manjši apartma, ki ima eno sobo in tudi teraso. Slednja pa vas bo zagotovo navdušila z lepimi pogledi na čudovito naravo.

Apartmaja A4 in A5

Apartmaju A4 bi lahko rekli tudi apartma z dvema spalnicama in gaziantep escort teraso. Ta Bohinj apartma je primeren za štiri osebe, torej dve plus dve osebi. V tem apartmaju pogosto bivajo družine, ki imajo enega ali dva otroka. Zagotovo pa so vsi, ki v tem apartmaju bivajo, navdušeni nad pravljičnimi razgledi s terase. Nekoliko večji od apartmaja A4 je apartma A5, ki je primeren za šest oseb. Gre za duplex s stremi spalnicami, dvema zasebnima kopalnicama in balkonom. V njem najpogosteje bivajo širše družine ali pa skupine prijateljev.

Apartmaja A6 in A7

Apartma A6 lahko sprejme dve osebi, najpogosteje torej par, ki si želi izkusiti pravljičnost tega kraja in tega apartmaja. Gre za superior apartma, ki vsebuje moderne elemente. Bohinj apartma A6 vključuje eno spalnico in tudi lasten balkon, od koder se odpira pogled na reko Savico in visoke gore naokoli. Apartma A7 pa je primeren za tri osebe, najpogosteje par in enega otroka. Ta apartma se nahaja v pritličju, vključuje pa eno spalnico in teraso. S slednje lahko lovite pravljične razglede na Vogel in preostali del Triglavskega narodnega parka.

apartmaji v Bohinju

Odločite se lahko tudi za Chalet Zlatorog ali Chalet Tisa

Chalet Zlatorog lahko sprejme štiri osebe, ponaša pa se s kaminom in celo savno. Ta hiška sodi med ene najlepših v Bohinju, vključuje pa dnevni prostor s kaminom in televizijo z ravnim zaslonom, popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom in celo zasebno kopalnico s savno. Nekoliko več, natančneje šest oseb, pa sprejme Chalet Tisa, ki velja za romantično brunarico. Chalet Tisa vključuje kuhinjo, prostor za sedenje, v katerem lahko spita dve osebi, dve spalnici in dve kopalnici s prho. Obe koči ponujata odlično lokacijo, saj sta le nekaj minut hoje oddaljeni od Bohinjskega jezera. V bližini pa se nahaja še reka Savica in mnoge možnosti za pohode. Od Chalet Tisa pa je 11 km oddaljen Vodnegi park & Wellness Bohinj.

Sedaj lahko izberete še Chalet studio Govic

Chalet studio Govic se nahaja v prvem nadstropju nove Zlatorogove hiške, zato se lahko sedaj odločite tudi za to možnost prenočišča. Chalet studio Govic vključuje dobro opremljeno kuhinjo z jedilno mizo, zasebno kopalnico s prho, spalnico s kaminom in teraso, ki dopušča ogled lepih razgledov. V tej novi možnosti lahko uživata dve osebi, ki si želita nastanitve v novi Zlatorogovi hiški. Pridruži se jima lahko najmlajši član, za katerega se lahko dokupi še otroško posteljico. Novi Chalet studio Govic ponuja romantičen oddih v osrčju narave. Slednjo lahko opazujete tudi s terase, ki ponuja razglede na Vogel in Triglavski narodni park. Ne glede na letni čas, vas bo takšen pogled navduševal in vas bo pomirjal.

Kaj velja za vse izbire apartmajev?

Ne glede na to, za kateri Bohinj apartma se odločite, boste izkusili zlitje tradicionalnega in modernega. Vsi apartmaji vsebujejo tradicionalni alpski videz, a ob tem ne pozabijo še na moderno opremo. Tako vsaka izbira apartmaja vključuje 100% “self check in”, dezinfekcijo, prevoz na lokacijo (po dogovoru), ogrevanje, dnevno čiščenje (po dogovoru), brezplačno parkirišče, brezplačen hiter WiFi in Whatsapp virtualno recepcijo. Prav tako pa je vsak apartma opremljen z naslednjimi stvarmi: lastna kopalnica, tuš, TV z ravnim zaslonom, žar, zvočna izolacija, sušilec za lase, likalnik, brezplačne toaletne potrebščine, brisače in posteljnina in zasebni vhod. Iz dolgega seznama je razvidno, da so vsi apartmaji opremljeni sodobno in vključujejo vse, kar potrebujete za prijeten in nepozaben oddih v osrčju neokrnjene narave.

Objavi komentar

Follow us on