fbpx
Image Alt

Izleti

Sledite našim predlogom za izlete po Sloveniji in odkrijte še neraziskane kotičke naše prelepe dežele! Naj vas zapeljejo naša neokrnjena narava, mogočne gore, kristalno čista jezera ali mnoge kulturne znamenitosti. Privoščite si pobeg v neznano in podrobneje spoznajte Slovenijo!

Enodnevni

Enodnevni

Preglejte naše ideje za enodnevni izlet po Sloveniji in si privoščite kratek oddih v neokrnjeni naravi, ob kristalno čistem jezeru ali na mogočni planoti ob osupljivem razgledu, kjer lahko zadihate s polnimi pljuči. 

Večdnevni

Večdnevni

Imate malo več časa ali bi radi zgolj dodobra izkoristili podaljšan vikend? Preglejte naše ideje za večdnevne izlete, kjer boste dodobra spoznali skrite kotičke Slovenije in si vzeli čas za uživanje v neokrnjeni naravi.

V dvoje

V dvoje

Bi se radi nekam podali v dvoje, pa nekako ne najdete dovolj romantične destinacije? Ni vam treba prav daleč, saj je Slovenija polna romantičnih kotičkov za nepozaben oddih v dvoje.

Družinski

Družinski

Nešteto idej za umirjene ali aktivne, krajše in daljše oddihe, v katerih bo uživala cela družina. Popeljite svoje malčke v nadobudno raziskovanje Slovenije in jih navdušite za potepanje.

Z razgledom

Z razgledom

Iščete izletniške točke z osupljivimi razgledi? Bi se želeli na izletu nekoliko poigrati tudi s fotografijo? Pripravili smo vam izbor izletniških točk z osupljivimi razgledi za popolno fotografijo!

Po letnih časih

Po letnih časih

Slovenija je čudovita v vseh letnih časih, vseeno pa smo za vas pripravili predloge za vsak letni časi, da bo vaš dan kar najbolje izkoriščen in prelep. 

Na izlet po Sloveniji v stilu
z majico Lepote Slovenije

Follow us on