fbpx

Apartmaji Brina

Predstavitev
  

Apartmaji Brina se nahajajo v neposredni bližini Bohinjskega jezera, ki ponuja številne možnosti za aktivno preživet prosti čas v vseh letnih časih. Nastanitveni objekt ponuja 6 luksuzno opremljenih apartmajev z različnimi kapacitetami. Prostorni apartmaji so nedavno prenovljeni in opremljeni v klasičnem rustikalnem slogu, ki nudi toplino in udobje med vašim oddihom. 

V neposredni bližini apartmajev so vam na voljo različne aktivnosti, kot je kopanje v Bohinjskem jezeru, plezalna stena, mini golf ter različne pohodne in kolesarske poti (na recepciji povprašajte o možnostih najema koles, čolna ali druge opreme za šport v bližnji okolici), na lokaciji pa imate možnost sproščanja v savni ali ob igri badmintona oziroma tenisa.

Posebnosti
  • Parkirišče
  • Prijazno hišnim ljubljenčkom
  • Wi-Fi
Nagrade in certifikati
Okoljska marjetica ECOLABEL
2021
Certifikat potrjuje, da ponudnik v svoji ponudbi sledi strogim okoljskim zahtevam in tako pomaga pri zagotavljanju varovanja okolja ter sodeluje v trajnostnem turizmu.
Sobe
Apartma 1 (4+2)
Apartma se ponaša z dvema prostornima spalnicama in možnostjo dodatnega dvojnega ležišča v dnevni sobi. Apartma ima sodobno opremljeno kuhinjo (vključno s hladilnikom, pomivalnim strojem, opekačem za kruh, aparatom za kavo in mikrovalovno pečico), kopalnico ter balkon, kabelsko TV in izhod na urejen vrt.
Od 130 €
Apartma 2 (2+2)
Apartma se ponaša s prostorno spalnico in možnostjo dodatnega dvojnega ležišča v dnevni sobi. Apartma ima sodobno opremljeno kuhinjo (vključno s hladilnikom, pomivalnim strojem, opekačem za kruh, aparatom za kavo in mikrovalovno pečico), kopalnico, kabelsko TV in balkon.
Od 89 €
Apartma 3 (2+2)
Apartma se ponaša s prostorno spalnico in možnostjo dodatnega dvojnega ležišča v dnevni sobi. Apartma ima sodobno opremljeno kuhinjo (vključno s hladilnikom, pomivalnim strojem, opekačem za kruh, aparatom za kavo in mikrovalovno pečico), kopalnico, kabelsko TV in balkon.
Od 89 €
Apartma 4 (2+2)
Apartma se ponaša s prostorno spalnico in možnostjo dodatnega dvojnega ležišča v dnevni sobi. Apartma ima sodobno opremljeno kuhinjo (vključno s hladilnikom, pomivalnim strojem, opekačem za kruh, aparatom za kavo in mikrovalovno pečico), kopalnico, kabelsko TV in dva balkona.
Od 89 €
Apartma 5 (2+4) - COMFORT
Apartma se ponaša s prostorno spalnico in možnostjo dveh dodatnih dvojnih ležišč v dnevni sobi. Apartma ima sodobno opremljeno kuhinjo (vključno s hladilnikom, pomivalnim strojem, opekačem za kruh, aparatom za kavo in mikrovalovno pečico), kopalnico, balkon ter kabelsko TV. Bivanje hišnih ljubljenčkov v tem apartmaju ni omogočeno.
Od 110 €
Apartma 6 (2+4)
Apartma se ponaša s prostorno spalnico in možnostjo dveh dodatnih dvojnih ležišč v izredno prostorni dnevni sobi. Apartma ima sodobno opremljeno kuhinjo (vključno s hladilnikom, pomivalnim strojem, opekačem za kruh, aparatom za kavo in mikrovalovno pečico), kopalnico ter balkon in kabelsko TV.
Od 110 €
Video


Follow us on