fbpx

Penzion Rožič

Predstavitev
  

Penzion Rožič, rustikalno opremljen penzion s širokim razponom kapacitet, se nahaja zgolj 100 metrov od prečudovitega Bohinjskega jezera, na obrobju bogatega gozdička, ki meji na Savo Bohinjko. Poleg udobnih nastanitev v rustikalno opremljenih 2- ali 3-posteljnih sobah s kopalnico in z balkonom se lahko v penzionu tudi okrepčate z njihovo ponudbo z a-la-carte menija ter dnevno svežimi domačimi sladicami. Ponašajo se tudi z domačimi ekološkimi izdelki, kot so jajca iz proste reje, domači med in cvetni prah.

V okolici Bohinjskega jezera najdete vrsto aktivnosti za aktivno preživljanje prostega časa, vse od osvežilnega kopanja v Bohinjskem jezeru do kolesarjenja, plezanja, SUP-anja, pohodništva, ribolova, “fotolova” (odlična priložnost za ljubiteljske fotografe) in seveda adrenalinski park, kjer se po ziplinu spustite med krošnjami dreves in uživate v osupljivem razgledu.

 

Posebnosti
  • Možno plačilo s karticami
  • Parkirišče
  • Prijazno hišnim ljubljenčkom
  • Wi-Fi
  • Terasa
Nagrade in certifikati
Green key
2021
Certifikat potrjuje, da ponudnik v svoji ponudbi sledi strogim okoljskim zahtevam in tako pomaga pri zagotavljanju varovanja okolja ter sodeluje v trajnostnem turizmu.
Sobe
Dvoposteljna soba
Dvoposteljna soba z zasebno kopalnico, televizijo in mizo. Balkon je opremljen z mizo in stoli ter čudovitim razgledom na gozd.
Od 38 €
Triposteljna soba
V sobi so tri udobne postelje, televizija, povsem opremljena zasebna kopalnica in balkon s pogledom na gore.
Od 38 €
Video


Follow us on