fbpx
Image Alt

Blog

Osvoji brezplačno majico Lepote Slovenije

Bi radi popolnoma brezplačno prejeli majico blagovne znamke Lepote Slovenije? Izpolnite spodnji obrazec in z malo sreče boste prejeli majico, s katero boste lahko po svetu in doma predstavljali našo čudovito deželo:

 

 

Modele in barve majic si lahko pogledate na spletni strani https://www.spletnaknjigarna.si/kategorija-izdelka/majice/.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče do vključno 27. 5. 2019. Žrebanje bo potekalo trikrat, vsakič pa bomo izžrebali enega srečnega nagrajenca. Prvo žrebanje bo 7. 5. 2019, drugo žrebanje bo 21. 5. 2019, tretje žrebanje pa bo 28. 5. 2019 na Obrtniški ulici 22 v Trebnjem. Sodelujoči v nagradni igri bo z enkratno prijavo sodeloval na vseh treh žrebanjih, kar bo povečalo možnosti za dobitek. Žrebanje bo javno, zato se ga lahko udeleži vsak, ki je v nagradni igri sodeloval, prisotnost na žrebanju pa seveda ni pogoj za sodelovanje v tej nagradni igri. Vsi sodelujoči v nagradni igri bodo o uri žrebanj obveščeni pravočasno.

Pogoj za sodelovanje v tej nagradni igri je, da v zgornji obrazec vpišete svoje ime in elektronski naslov. Za sodelovanje morate slediti tudi našemu Instagram profilu, do katerega lahko dostopate na tej povezavi https://www.instagram.com/slovenia_lovers/ in v objavo na našem Instagram profilu, do katere lahko dostopate na tej povezavi https://www.instagram.com/p/BwtUFwZl36o/ vpisati v komentar barvo (črna ali bela) in velikost majice, ki bi jo radi prejeli v kolikor boste izžrebani. 

Splošne pogoje za sodelovanje v nagradni igri najdete na https://www.lepote-slovenije.si/splosni-pogoji-nagradne-igre-majica-lepote-slovenije/

Žrebanja in nagrajenci:

 1. Žrebanje (7.5.2019): srečna nagrajenka je Saša Pavlič
 2. Žrebanje (21.5.2019): srečna nagrajenka je Ljiljana Horvat
 3. Žrebanje (28.5.2019): srečna nagrajenka je Anja Mali

Komentarji

 • 1. maja, 2019

  Spoštovana-i
  V kolikor bom izžreban,
  bi želel majico L, v modri barvi.
  Lp, Zlatko Klopčič

  Odgovori

Objavi komentar

Follow us on