fbpx
Image Alt

Blog

Rimske terme

Rimske terme za vaše popolno razvajanje

 

Popoln užitek v neokrnjeni naravi in čudovitem ambientu

Rimske terme wellness spa resort je resort sredi neokrnjene narave, v bližini Celja, saj le v 15 minutah vožnje z avtomobilom prispete v naročje blagodejnih termalnih vrelcev sredi bujnega rastlinstva v razkošje zelenih gričev, kjer se bohoti arhitekturno dovršeni kompleks treh hotelov s štirimi zvezdicami in apartmajske vile. Ponudba hotelskih sob je resnično vrhunska, saj imajo tudi prestižne suite z okroglimi posteljami, savnami in whirlpoli. So tudi odlična izbira za razne delavnice, službene tem buildinge, seminarje in tudi razkošne gala dogodke ter poroke.

Za razvajanje odlično poskrbi Wellness center Amalija, kjer vas bodo razvajali z unikatnimi masažami in rituali, kopelmi v dvoje, savnami ter fitnessom, njihov bazenski kompleks pa je edinstven, saj je zasnovan po navdihu starega Rima. V stilu starih rimljanov so tudi kopeli, ki so poimenovane po imenih različnih vodnih nimf. Njihov medicinski center je odlična izbira za zdravljenje stanj po poškodbah, za vse težave s sklepi, hrbtenico in dihali. Tudi za kulinariko je poskrbljeno na najvišjem nivoju, saj a la carte Sofija vsakemu obiskovalcu pričara gurmansko doživetje, ki je seveda začinjeno tudi z izbiro vrhunskih vin s področja celotne Slovenije. V ponudbi imajo slovenski, romantični in degustacijski meni. Za vse aktivne dopustnike je na voljo nordijska hoja, pohodništvo, kolesarjenje, smučanje in tai chi. Tako unikatne ponudbe wellness storitev, edinstvenost arhitekturne zasnove, kulinarične dovršenosti in elegance bivanja ne boste našli nikjer drugje v Sloveniji.

Spirit&Spa družinska harmonija za celotno družino

Njihove aktivnosti so v času jesenskih počitnic združili pod skupno ime Spirit&Spa družinska harmonija v času jesenskih počitnic in v tem povezali aktivnosti za vse družinske člane, od tistih najmlajših, pa vse do babic in dedkov. Program obsega celo vrsto različnih aktivnosti, v katerih bodo uživali prav vsi. Za tiste aktivnejše družine so na voljo gibalne urice, za vse, ki imajo radi avanture pa bodo lahko uživali v odkrivanju energijskih točk skupaj z vodnikom in na vsaki točki je listek z naslednjo nalogo, ki jo je potrebno razvozlati ali narediti in zabava za celo družino je zagotovljena. Organizirane so tudi delavnice hvaležnosti, na katerih bodo otroci spoznali za kaj vse so lahko hvaležni v svojem življenju, naučili se bodo tudi tehnik umirjanja in sprostitve, ki jim bodo še kako prav prišle kasneje v šoli. Tudi za umetniške dušice je poskrbljeno, saj vsak otrok lahko izrazi svojo kreativnost skozi igro na delavnici, kjer se izdelujejo mandale, različni vzorci in oblike pisanih barv, s tem pa bodo pridobili tudi veliko pozitivne energije.

Natančen opis programov si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI. Seveda pa ponudba Rimskih term ne ponuja programov samo za družine, saj je tukaj pravi raj za romantične duše, tako v dvoje, kot tudi za posameznike. V neokrnjeni naravi v naročju termalnih vrelcev imajo pripravljen tudi program Spirit&spa, kjer poskrbijo tako za telesno, kot tudi duhovno sprostitev, program aktivnosti pa poskrbi za popolno relaksacijo, kjer vzpostavite mir in harmonijo v fizičnem in duhovnem telesu in poskrbite zase tako, da boste zlahka kos novim življenjskim izzivom, ki vas čakajo v vsakdanjem življenju. S programi meditacij, joge, dihalnih vaj in termalne sprostitve boste zagotovo naredili največ zase, tako za fizično, kot tudi duhovno sprostitev. Podrobne informacije o paketu si lahko pogledate na TEJ POVEZAVI.

Šport in zdravje z roko v roki

V Rimskih termah wellness spa resortu poskrbijo prav za vse nivoje vašega bitja, saj ponujajo vrhunske programe energijske revalitizacije in športnih aktivnih dejavnosti in z njihovim strokovnim pristopom in naravnim bogastvom termalnih vrelcev in bujne narave boste zagotovo naredili največ zase. Tudi energijske točke, ki so v njihovem zavetju prispevajo k boljšemu počutju.
Od sobote 06. oktobra do nedelje 07. oktobra se lahko udeležite Samurai Wellness vikenda , kjer se bodo zbrali privrženci zdravega življenja in športnega duha. Vaditelj Denis Porčič – Chrochyp bo predaval, vodil meditacije in treninge borilnih veščin v prelepi naravi. Joga vikend lahko obiščete od petka, 26. oktobra, do nedelje, 28. oktobra. Starodavna veščina je vedno bolj poznana in popularna, saj odlično poskrbi za vaše telo in vašo dušo, saj obsega telesne vadbe, dihalne vaje in meditacije. Pridobite vrhunsko psihično in fizično aktivnost, napolnite se s pozitivno energijo v edinstveni naravi najstarejših slovenskih term.

Ponudba čudovitih zimskih počitnic

Od ponedeljka 29. oktobra pa vse do petka 02. novembra v času jesenskih počitnic lahko poskrbite za odlično sprostitev in zanimive aktivnosti za celotno družino, saj program obsega aktivnosti za celotno družino. Pričarajte nepozabne počitnice v okrilju termalnih vrelcev in neokrnjene narave sebi in vašim najmlajšim, ki prav tako potrebujejo sprostitev po napornih dnevih v šoli.
Dnevi Selfnessa pa bodo odličen zaključek meseca v Rimskih termah, potekali pa bodo od torka, 30. oktobra, do četrtka, 01. novembra. Dnevi Selfnessa so kot nalašč za vse, ki skrbite za svoje zdravje, za vse, ki se zavedate, da je zdravje skupek telesnega in duševnega dobrega počutja. Program vključuje vadbo joge, spoznavanje energijske moči dreves, naučili pa se boste tudi kako prenesti življenjsko in čustveno energijo. Za umetniške duše pa je vključeno tudi meditativno slikanje, skratka sprostitev na vseh nivojih bivanja. To jesen vse poti vodijo v Rimske terme.

Objavi komentar

Follow us on