fbpx
Image Alt

Blog

Atlantida Boutique hotel***** Rogaška Slatina. Čudovito razvajanje za vse

Popolnoma nov Atlantida Boutique hotel 5*, ki so ga odprli v letu 2016, se nahaja v Rogaški Slatini, kraju, ki se ponaša s 400-letno tradicijo, z bogatimi zgodovinskimi znamenitostmi in neokrnjeno naravo, še posebej pa z bogastvom mineralne vode Donat Mg, ki je dokazano z magnezijem najbogatejša naravna mineralna voda na svetu.

Atlantida Boutique hotel***** je na tem območju edini vrhunski 5* luksuzni hotel te vrste. Namenjen je predvsem tistim obiskovalcem, ki znajo ceniti in uživati v vrhunski in odlični hotelski arhitekturi, v vrhunskem razvajanju in prestižu ter popolno in zagotovljeno zasebnostjo in pa vsem tistim, ki cenijo mir in se želijo umakniti vsakodnevnemu hrupu in stresu, saj se ta prestižni hotel nahaja v mirnem in spokojnem okolju, vpetem v naravo, kjer se v neposredni bližini nahaja centralni rogaški park in pa Medical center.

Prvo in najpomembnejše poslanstvo vseh zaposlenih je skrb za dobro počutje in prijetno bivanje njihovih gostov, ki se ga trudijo pričarati v luksuznih in vrhunsko stilsko opremljenih dvoposteljnih pametnih sobah ter apartmajih, ki so vsi opremljeni z nadstandardno opremo. Ob tem pa ne pozabljajo na naše odlično počutje in prijetno bivanje tudi v vseh ostalih delih tega luksuznega hotela, kjer lahko obiščete vrhunske restavracije, športne in relaksacijske prostore. Popoldan lahko uživate v baru v hotelskem preddverju, v vrhunski restavraciji si lahko privoščite uživanje v mednarodni kuhinji in tradicionalnih specialitetah, v lokalni in sezonski hrani, seveda vam ponujajo tudi vrhunsko dietno prehrano. Obiščite tudi Club & restavracijo À la carte, kjer se boste lahko predajali vrhunski kulinariki.

Na voljo vam je tudi vrhunsko razvajanje v njihovem Wellness & Spa, kjer vam nudijo ogrevan notranji bazen, deželo savn s turško in finsko savno, solno sobo za izboljšanje imunskega sistema in pa prostore za vrhunske masaže. Poleg tega vam je v hotelu Atlantida na voljo tudi odlično opremljena dvorana za fitnes.

Seveda pa ne manjka tudi s popolno in vrhunsko infomedijo opremljena kongresna dvorana, kjer boste lahko bodisi opravili poslovni sestanek ali pa organizirali različne dogodke za vaše sodelavce ali poslovne partnerje.

Wellness & Spa

V nikoli odkritem in skrivnostnem mitskem mestu Atlantida so se že pred tisočletji zelo dobro zavedali krhkosti človeškega telesa in so zato znali poskrbeti za zdravje in čilost svojih teles. Tako je bil eden prvih namenskih prostorov, ki so ga pripravili, namenjen prav zdravljenju in preventivi. Za zdravljenje, izboljšanje počutja, sprostitev in nego so že v pradavnini uporabljali zdravilne rastline in različna zelišča za aromaterapijo in masažo ter različne kristale. Pri tem pa je vedno izjemno pomembno vlogo imela čista voda, ki je s svojimi lastnostmi že takrat očistila dušo in telo.

V njihovem vrhunskem Wellness & Spa centru vas bodo z uporabo naravnih metod povrnili k  osnovi, kjer boste lahko ponovno vzpostavili popolno ravnovesje misli, telesa in duha ter se preprosto predajali užitkom in sprostitvi, k čemur bo prav gotovo veliko prispeval ogrevan notranji bazen z Whirlpoolom, prostorom za počitek ter čudovita zelena zunanja terasa, dežela savn s turško in finsko savno, prav tako s prijetno in udobno opremljenim prostorom za počitek in zunanjo teraso ter zdravilna solna soba.

Zanimivosti, narava, izleti

Čudovita in pristna narava ter zgodovinske znamenitosti Rogaške Slatine, stoletna tradicija naravne mineralne vode Donat MG ter raznovrstni športni objekti v bližnji in malo bolj oddaljeni okolici vam omogočajo aktivno in zdravo preživljanje vašega časa med oddihom. Medical Centre Rogaška, ki se nahaja v neposredni bližini čudovitega hotela Atlantida, nudi vsem gostom številne zdravstvene, preventivne in druge programe: gastroenterologija, program zdrave prehrane, kardiologija, internistični program, dermatologija, urologija, ortopedija, rehabilitacija in fizioterapija, estetska plastična kirurgija, vaskularna kirurgija in ostale zdravstvene programe.

Unikatne prednosti, ki jih nudi Atlantida Boutique hotel

 • Vrhunsko oblikovanje ter dovršena arhitektura hotela za popoln vizualni učinek.
 • Mirna in spokojna lokacija, ki je vpeta v naravno okolje, s čudovitim pogledom na Rogaško Slatino, ter v neposredni bližini rogaškega centralnega parka in Medical centra.
 • Celotna zgodba čudovitega hotela Atlantida temelji in raste na elementih ponudbe destinacije, kjer je predvsem izpostavljena lokalna voda Donat Mg ter vrhunski stekleni izdelki iz Steklarne Rogaška, vrhunska naravna kozmetika Afrodita, ki prav tako prihaja iz Rogaške Slatine, ter lokalna kulinarika in pa seveda vrhunske zdravstvene storitve Medical centra Rogaška Slatina.
 • Glavno in najvišje poslanstvo je iskrena skrb za vse naše goste ter za njihovo udobje in popolno zadovoljstvo.
 • Z individualnim in osebnim pristopom do vsakega gosta vsakodnevno potrjujejo izjemno kakovost njihovih storitev.
 • Vrhunska hotelska kulinarika je orientirana k domačemu naravnemu okolju z lokalno sezonsko ponudbo odlične hrane in tradicionalnih specialitet. Ob vsem tem pa seveda niso pozabili in zanemarili zdrave in dietne prehrane ter vrhunske mednarodne kuhinje.

V Atlantida Boutique hotel 5* v Rogaški Slatini pripravljajo za vaša počitnikovanja in vikend pobege različne tematske in počitniške pakete, pa tudi različne zdravstvene pakete za izboljšanje vašega dobrega počutja, tako lahko uživate v njihovem Detox programu ali pa v unikatnem programu za Zdravo spanje.

Več na: https://atlantida-rogaska.com, info@atlantida-rogaska.com ali na telefonu 03 / 6201 600.

Komentarji

 • mojca adamlje
  26. oktobra, 2018

  Sodelujem v nagradni igri, pozdrav.

  Odgovori
 • 26. oktobra, 2018

  Lepo.

  Odgovori
 • 26. oktobra, 2018

  Prilegel bi se prav takšen oddih,
  po pretečenih maratonih, tega leta.

  Odgovori
 • Stanislav Ovnič
  26. oktobra, 2018

  Takšen oddih bi se prilegel še marsikomu drugemu. Predvsem tistim, ki ne morejo na maraton in vsem, ki si tega odličnega hotela nikoli ne bodo mogli privoščiti!

  Odgovori
 • Marina Gruden
  29. oktobra, 2018

  Kje se prijavim za vikend paket v Rogaski
  Res zgleda vrhunsko ker sva oba z mozem invalida bi nama zelo koristilo tako razvajanje. Sama imam 210evr penzije in si kaj takega tezko privoscim. HVALEZEN POZDRAV.Marina

  Odgovori
 • Marjanca Trščinar Antić
  2. novembra, 2018

  Čudovit hotel, predvsem pa v njem delajo ljubeznivi ljudje, ki se zelo trudijo, da naredijo vse, za dobro počutje gostov.

  Odgovori
 • Sergej Rinc
  6. novembra, 2018

  Rogaška Slatina mi je vedno bolj všeč. In hotel Atlantida Boutique je prav tista pika na i, ki je prej manjkala. Veselim se obiska z ženo v prihodnosti!

  Odgovori

Objavi komentar

Follow us on