fbpx
Image Alt

Blog

Samsung Galaxy S20+, telefon, ki navdušuje s svojo dovršenostjo

Ker se tehnologija mobilne telefonije izredno hitro razvija, za kvalitetne fotografije in videe ne potrebujemo ničesar več, kot le dober mobilni telefon. Zadnja štiri leta mi je več kot odlično služil moj Samsung GalaxyS7, ki ga verjetno še danes ne bi zamenjala, če ne bi potrebovala telefona, ki dela res kvalitetne fotografije in video posnetke, ki so za objave na družbenih omrežjih skoraj da nuja.  

Naj se najprej zahvalim podjetju Janus Trade in Samsung Slovenija, da sem na test dobila izjemen Samsung GalaxyS20+, s katerim resnično uživam ob ustvarjanju fotografij in video posnetkov. Ne samo to, da je lep, fotografije in videi so tako kvalitetni, da nihče ne verjame, da so posneti z mobilnim telefonom, in da amaterski »fotograf« kot sem jaz, ustvari takšne izdelke.

Telefon GalaxyS20+ se ponaša z zadnjo kamero velikosti 64 MP, visoke ločljivosti in sprednjo kamero velikosti 10 MP za ustvarjanje popolnih selfijev. Ima možnost 30-kratne super ločljive povečave, ter 3-kratno hibridno optično povečavo, ki omogočata, da bo svet še bližje nam. Za snemanje videov sem razmišljala, da bi kupila kamero GoPro, vendar s tem telefonom to ni potrebno, saj ima 8K kamera vgrajen stabilizator, ki naredi brezhibne video posnetke, ki so popolnoma mirni in ostri tudi med premikanjem. Nad to funkcijo sem bila resnično navdušena, saj za snemanje ne bom potrebovala dodatne opreme kot je stabilizator. Nov način ustvarjanja fotografij pa omogoča tudi, da kar iz videoposnetka zajamete vam najljubšo super ostro fotografijo velikosti 33 MP. Pri snemanju videov na terenu pa mi zelo prav pride tudi funkcija obračanja kamere med snemanjem, kar naredi videe še bolj dinamične in zanimive. Na voljo je tudi funkcija En sam posnetek, s katero lahko en prizor posnamete na različne načine, iz različnih kotov, snemate lahko do 10 sekund, nato pa vam telefon ponudi različne opcije izvirnih fotografij in videov , med katerimi lahko izbirate. Pri šibki svetlobi večji slikovni senzor omogoča ustvarjanje ostrih in svetlih fotografij, v nočnem načinu pa je še svetlejši. S časovnim zamikom pa bodo ponoči luči dobile svoj čar. Tako so poskrbeli, da bodo tudi spomini nočnega življenja ujeti na popoln način. Zelo priročna je tudi funkcija, ki omogoča urejanje fotografij in videov kar na telefonu, za kar sem prej vedno morala imeti naložene razne aplikacije. Preprosto boste lahko dodajali podnapise, spreminjali hitrost videov, urejali fotografije in še veliko več.

Še ena izredno pomembna lastnost, za vse tiste, ki smo na terenu cel dan, fotografiramo, snemamo, objavljamo vsebino, in včasih hkrati potrebujemo še navigacijo, da se ne izgubimo – 5000 mAh baterija bo zdržala cel dan, ne glede na to kaj delamo, kar je res velik plus. Pametno varčevanje z energijo je lastnost, ki je za marsikoga pomembna. Ogromen notranji pomnilnik pa poskrbi, da mi ni potrebno več brisati fotografij in videov preden se odpravim na nov potep, saj  je dovolj prostora za vse.

Posebna tehnologija za varnost podatkov z Knox platformo bo zaščitila vse vaše podatke, da bodo res varni. Čeprav GalaxyS20+ ponuja še ogromno koristnih in zanimivih funkcij, priznam, da nisem še vseh raziskala. Meni tudi zelo pomembna lastnost telefona je, da je vodoodporen, saj mi ob deževnem vremenu ni treba skrbeti, da mi kakšna dežna kapljica na pade v zvočnik, ki se pri normalnih telefonih takoj pokvari oz. se poslabša njegova funkcija. GalaxyS20+ je odporen na 1,5m globoko vodo, v kateri zdrži do 30min. To pa je super, saj tudi ko mi nekdo po nesreči polije vodo po njem, ne bom jezna.

Samsung GalaxyS20+ resnično priporočam vsem, ki so vam kvalitetne fotografije in videi pomembni, in ki si želite brez drage dodatne opreme, ustvarjati vsebine kot profesionalec.

Več o telefonu si lahko pogledate na https://www.samsung.com/si/ , hkrati pa se jim še enkrat zahvaljujem za priložnost, da lahko uporabljam vrhunski mobilni telefon.

Objavi komentar

Follow us on