fbpx
Image Alt

Blog

Podarjamo vstopnici za kopanje v vodnem parku Bohinj za 2 osebi

Bi želeli dobiti dve vstopnici za kopanje v vodnem parku Bohinj popolnoma brezplačno? Izpolnite spodnji obrazec in z malo sreče lahko dobite dve vstopnici popolnoma brezplačno.

 

 

 

V nagradni igri lahko sodelujete do vključno 15.7.2019.
Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da imate svoj profil na Instagramu in da sledite našemu Instagram profilu https://www.instagram.com/tomazgorec/, ter da komentirate eno objavo po lastni izbiri.

Vodni park v Bohinjski Bistrici je odličen kraj za sprostitev. Uživali boste lahko v notranjem bazenu, kjer se nahaja plezalna stena za otroke in tobogani. V zunanjem bazenu boste lahko uživali v svežem gorskem zraku med namakanjem v topli vodi, ki vam bo pomagala, da se boste lažje sprostili. Obisk vodnega parka v Bohinjski Bistrici je zelo primeren po napornem raziskovanju okoliških krajev. 

Nagradna igra bo potekala od 21.6.2019 do vključno 15.7.2019. V tem času lahko sodelujete v nagradni igri, katere žrebanje bo dne 16.7.2019 na sedežu našega podjetja (Spletni partner d.o.o., Obrtniška ulica 22, 8210 Trebnje). Žrebanje bo javno, kar pomeni, da se ga lahko udeleži vsak, ki je sodeloval v tej nagradni igri, prisotnost na žrebanju pa ni pogoj za sodelovanje. Ura žrebanja še ni točno določena. Ko jo določimo, vas bomo o tem obvestili.

Veljavnost vstopnic, ki jih bomo podelili v tej nagradni igri je do 15.12.2019. Srečni nagrajenec bo prejel dve vstopnici, kar pomeni, da lahko v vodni park Bohinj vzame še nekoga. Vodni park lahko seveda obiščete tudi sami, nagrada pa je prenosljiva.

V kolikor bi želeli sodelovati v tej nagradni igri morate slediti Instagram profilu, do katerega lahko dostopate na tej povezavi https://www.instagram.com/tomazgorec/, komentirati poljubno objavo na tem profilu (komentar dolžine vsaj 3 besede) in v zgornji obrazec vpisati svoje ime in priimek, ter elektronski naslov. Na naveden elektronski naslov vas bomo obvestili v primeru, da boste izžrebani, zato vpišite elektronski naslov, ki ga redno spremljate.

Splošne pogoje, ki določajo to nagradno igro si lahko ogledate na tej povezavi https://www.lepote-slovenije.si/splosni-pogoji-nagradna-igra-vodni-park-bohinj/.

Objavi komentar

Follow us on