fbpx
Image Alt

Blog

Jeseni v naravo po bogate nagrade!

 

Prišla je barvita jesen, narava pa kar sama vabi, da jo obiščete. Za spodbudo so v kranjskem podjetju Goodyear ob svojem jubileju pripravili projekt “20 let – 20 poti”. Vabijo nas, da obiščemo vsaj kakšno od 20 poti po gorenjski regiji in s tem sodelujemo v žrebu za bogate nagrade – tudi za komplet novih pnevmatik Goodyear za osebni avtomobil.

V podjetju Goodyear v Sloveniji so skupaj s kranjsko mestno občino in tamkajšnjim zavodom za turizem in kulturo izbrali 20 krasnih poti po kranjski oziroma gorenjski regiji. Vidite jih lahko na spletni strani www.Goodyear20poti.si. Vsaka od njih simbolizira eno od uspešnih let poslovanja podjetja Goodyeara v Sloveniji in je polna vrednot, ki podjetje vodijo pri poslovanju in ustvarjanju interne kulture: gre za povezovanje, sodelovanje, timski duh in usmerjenost naprej, v prihodnost.

Savski drevored

Savski drevored

Goodyear je odličen zaposlovalec in je kot uspešno slovensko podjetje močan tudi v lokalnem okolju. Zato obletnico praznuje v sodelovanju z lokalno skupnostjo, 20 Goodyearovih poti pa tako vabi v naravo, poudarja lepote kranjske regije in naravne ter kulturne znamenitosti Slovenije.

Na spletni strani so podrobno predstavili vse poti, zraven pa še vabilo, da sodelujete v nagradni igri. Ta traja od 15.9.2018 do 25.10.2018, v njej pa lahko sodelujete vsi ljubitelji poučnih sprehodov, pohodništva, teka in kolesarjenja. Goodyearove poti, ki skupaj s krasnimi fotografijami kar same vabijo, da jih obiščemo, so namreč razdeljene prav v te kategorije.

Zoisova učna pot

Zoisova učna pot

Če iščete idejo za izlet za vikend, je to več kot odlična ideja; izberite eno Goodyearovo pot, na njenem cilju obiščite spletno stran www.Goodyear20poti.si, vnesite podatke, ob zaznavi lokacije pa se vpišite med sodelujoče v nagradni igri.

Najlepše pri tem pa je, da šteje prav vsaka pot! Več ko jih osvojite, več vpisov v bazo za žreb pridobite. S tem boste povečali možnosti za kakšno od bogatih nagrad: en komplet letnih ali zimskih pnevmatik Goodyear za osebno vozilo, darilni bon za obisk trgovine Oblak Active Wear, odlične pohodniške palice Terra Nova Trail Lite, čelno svetilko Black Diamond ali trendovsko steklenico Chilly´s.

Podrobnosti najdete na www.Goodyear20poti.si.

Komentarji

Objavi komentar

Follow us on