fbpx
Image Alt

Možnosti oglaševanja

Lepote Slovenije

Oglašujte z nami!

Vas zanima, kako lahko svoj nastanitveni ali gostinski obrat predstavite širši javnosti? Pridružite se nam na portalu Lepote-slovenije.si in predstavitve svoje podjetje!

Lepote Slovenije

Promocijski članek

Bi se želeli predstaviti v obliki promocijskega članka?

Unikatna objava na našem portalu v obliki prispevka dolžine vsaj 800 besed naj vsebuje vaše izbrane fotografije, lokacijo, ponudbo ter okoliške znamenitosti, ne pozabite pa izpostaviti tudi svojih posebnosti iz ponudbe.

Nimate pisateljske žilice? Ni problema, članek lahko na podlagi vaših opornih točk pripravi tudi naša ekipa izkušenih piscev!

Poglejte si primer že pripravljenega članka.

Lepote Slovenije

Individualna predstavitev

Našim bralcem omogočamo, da brskajo po ponudnikih nastanitvenih in gostinskih kapacitet glede na lokacijo, ponudbo in lastne želje.

Bi se želeli s svojo ponudbo približati izletnikom, ki iščejo ponudnike v vaši regiji? Pošljite nam svoje video posnetke, ponudbo, predstavitveni tekst in kontaktne podatke in za vas bomo pripravili individualno predstavitev z galerijo, video posnetkom, zemljevidom lokacije, posebnostmi v ponudbi, predstavitvijo sob oziroma menijev itd.

Poglejte si primer individualne predstavitve.

Lepote Slovenije

Oglasna pasica

Izkoristite to enkratno priložnost in se bralcem predstavite z oglasno pasico, prikazano na vseh podstraneh in člankih našega portala.

Zaradi omejenega prostora lahko sprejmemo največ 3 ponudnike, ki bi svojo ponudbo želeli predstaviti našim bralcem. Oglasna pasica se nahaja na desni strani vsake podstrani ali članka, kar pomeni, da je vidna vsem obiskovalcem, ne glede na to, kje na portalu se nahajajo.

Pošljite nam svoje slikovno gradivo in za vas bomo pripravili unikatno oglasno pasico!

Poglejte si primer prikaza.

Lepote Slovenije

Dodatna ponudba

Ob izbiri katere koli od zgornjih možnosti oglaševanja vam ponujamo še poseben marketinški paket, ki vključuje tudi objavo v FB skupini Lepote Slovenije, objavo na FB strani Lepote Slovenije in e-mail obvestilo vsem naročnikom na naše e-novice.

Bi želeli ponudbo?

Kontaktirajte nas za pripravo individualne ponudbe za vaše kapacitete. Ob izbiri več paketov nudimo dodatne popuste!


    Follow us on