fbpx
Image Alt

Blog

Oštarija Herbelier – skriti dolenjski biser

Hotel in restavracija z zeliščno noto

Oštarija Herbelier, restavracija in hotel z zeliščno zgodbo, ki se odraža v njihovi gurmanski postrežbi, zeliščno obarvanih sobah in razburljivih doživetjih, vpetih v neokrnjeno naravo dolenjskih gozdov.
V restavraciji vas pričakujejo s ponudbo svežih domačih jedi iz lokalnih sestavin, pripravljenih po navdihu receptov naših babic, a z najsodobnejšimi tehnikami, ki razvajajo brbončice in pričarajo neprekosljivo gurmansko doživetje.
Sodobno opremljene hotelske sobe nosijo vsaka svojo zeliščno noto, ki vas popelje v miren spanec, zjutraj pa prebudi v nov dan, pripravljen na raznolike dogodivščine, ki jih ponuja okolica.

Njihova ponudba

Kulinarika - Posebnost Oštarije Herbelier je njihova raznolika ponudba tradicionalnih jedi, pripravljenih po receptih naših babic, ki jih pripravljajo s sodobnimi tehnikami in lokalnimi sestavinami za nepozabno gurmansko doživetje. Pustite se razvajati v Oštatiji Herbelier!

Prenočišča - Oštarija Herbelier vas bo razvajala s svojo ponudbo sob, opremljenih z zeliščno noto. Prav vsaka soba je poimenovana in opremljena po določenem zelišču, ki vas pričaka ob vstopu in razvaja vaše čute ter vas zaziba v miren spanec, zjutraj pa se lahko spočiti podate na raziskovanje okolice.

Doživetja - V Oštariji Herbelier vam nudijo nepozabne programe doživetij, primerne za posameznike, družine, pare ali zaključene družbe. Spoznajte neokrnjeno naravo Kočevskega Roga, se zapeljite z električnimi kolesi in uživajte v sveže pripravljenih gozdnih jedeh. Dovolite si izkusiti nekaj novega!

Naš predlog

1. Gurmanska mojstrovina za kosilo – Razvajajte svoje brbončice na terasi Oštarije Herbelier z gurmansko mojstrovino izpod rok kuharskega mojstra Roberta, ki tradicionalno recepturo obogati s sodobnimi tehnikami, ki ohranijo vse subtilne note okusov, in lokalnimi sestavinami, med katerimi izstopajo avtohtona zelišča.

2. Miren spanec med zelišči – Naj vas v sanje zaziblje sodobno opremljena soba, navdahnjena z zelišči. Izbirajte med vonji koprive, melise, ognjiča, rmana, rožmarina, šipka, sivke, timijana ali trobentice.

3. Nepozabna doživetja v neokrnjeni naravi – Prepustite se izkušenim vodišem Oštarije Herbelier, ki vas bodo spretno vodili skozi neokrnjeno naravo Kočevskega Roga, ob koncu dne pa nagradili z gurmansko mojstrovino ob osupljivem razgledu. Za družine priporočamo “Nepozabni spomin na otroški način”, za posameznike in pare “Nepozabni spomin na e-kolesarski način”, za zaključene družbe pa program “Na gozdni način”.

Doživite okolico

Oštarija Herbelier se nahaja v prečudovitih Dolenjskih Toplicah, v neposredni bližini term, kjer lahko uživate v notranjih in zunanjih bazenih, kopelih, masažah ali se sproščate v savni, privoščite pa si lahko tudi kosilo v njihovi restavraciji. Njihova ponudba je primerna tudi za družine z majhnimi otroci, ki bodo uživali v varnih in zabavnih bazenih z nižjo globino vode in toplejšimi temperaturami.

Iz Dolenjskih Toplic se lahko podate na raziskovanje prečudovitega Krakovskega gozda, obiščete naravne terme v Klevevžu, prehodite pohodniške poti ob reki Krki, se povzpnete do Trdinovega vrha, ali raziščete kakšno drugo izletniško točko v regiji.

Naj vas očarajo domačnost, narava in ljudje dolenjskih gričev. 

Objavi komentar

Follow us on