fbpx
Image Alt

Blog

Terme Čatež

Terme Čatež ponujajo vodne zabave kar 365 dni v letu

Terme Čatež so edinstvene slovenske terme, ki ponujajo 365 dni vodne zabave v letu, zagotovo najbolje obiskane in poznane tudi izven meja Slovenije. V Termah Čatež bo prav vsakdo našel nekaj zase, saj ponujajo zelo različne pakete namestitev in aktivnosti za vse generacije. Z enajstimi vrtinami termalne vode in 12.000 m2 zunanjih in notranjih bazenov in vodnih atrakcij sodijo v sam vrh turistične ponudbe.

Poletna Termalna riviera omogoča vodno zabavo za vse generacije. Vodne atrakcije in bazeni različnih oblik imajo temperaturo vode od 26 do 36 stopinj. Zabava je zagotovljena v otroškem vodnem parku, bazenu z valovi, bazenu nepravilnih oblik, vodnih drčah, … Otroci bodo navdušeni v bazenu z gusarskim otokom. Počasna reka je primerna tako za otroke, kot tudi odrasle, saj po njej počasi in sproščeno plujete na velikih napihnjenih obročih. Ljubitelji adrenalina lahko preizkusijo veliko število toboganov, od tistih majhnih otroških, pa vse do adrenalinskih, kjer vsakdo okusi vsaj kanček vznemirjenja. Tobogan boomerang bo zagotovo zadovoljil vse adrenalinske navdušence. Olimpijski bazen pa navdušuje še tako zahtevne športnike. Vodno zabavo zaokroža adrenalinsko igralo »TERMALNA FORMULA«, namenjeno vrhunski vodni tekmi in zabavi za vse generacije. Skratka nešteto možnosti za vodno osvežitev v vročih poletnih dneh.

Terme Čatež

Ko se boste naveličali vodnih dogodivščin, obiščite še Zabaviščni park, ki se nahaja poleg  zunanjega bazenskega kompleksa in ponuja paket adrenalina na gusarskem stolpu, kjer prosti pad doseže hitrost 5 metrov na sekundo ali pa izvajate razne akrobacije na bungee trampolinih. V ponudbi je tudi mini gokard, za tiste malo mlajše ali pa igra »water wars« z vodnimi baloni, v kateri bo uživala cela družina. Za zaključek zabavnega dne pa lahko odigrate še mini golf, skratka sanjski svet dogodivščin za celo družino.

Zimska Termalna riviera je največji pokriti termalni kompleks daleč naokoli, saj obsega 2.300 m2 vodnih doživetij. Tudi v čateški tropski oazi vam zagotovo ne bo dolgčas, saj je pravi sanjski vodni raj, ki navduši prav vsakega obiskovalca. Osvežite se lahko v bazenih, whirlpoolih, slapovih ali se preprosto prepustite uživanju na masažnih ležiščih. Seveda pa je tudi tukaj zagotovljena doza adrenalina na divji reki, toboganu skakalnica ali kamikaza, prav posebno doživetje pa je spust po toboganu z zaprto cevjo, v kateri so nameščeni svetlobni učinki. No, našli boste tudi bazen z valovi, drevo doživetij in gusarsko ladjo, ki bo navdušila predvsem najmlajše člane družine. V adrenalinskem kotičku zimske Termalne riviere boste lahko celo preverili svoje znanje deskanja.

Seveda pa so Terme Čatež vrhunska oaza za sprostitev in razvajanje posamezno ali v družbi. V njihovih wellness centrih so na voljo različne masaže, od klasičnih, refleksnih, aromaterapevtskih do ayurvedske (tradicionalne indijske masaže) in tui-na (tradicionalne kitajske masaže). Prepustite se čarobnemu svetu sprostitve in poskrbite za svoje dobro počutje, saj bodo za vas poskrbeli strokovno usposobljeni maserji in terapevti. Lahko pa se odločite za eno ali več dnevne programe sprostitve, ki so prilagojeni različnim željam, tako za gospe, kot tudi gospode ali romantične pakete v paru. Seveda pa je paket razvajanja lahko tudi enkratno druženje prijateljic ali mamic, ki potrebujejo odklop od napornega vsakdana. Kombinacija savne in romantične kopeli pa je edinstvena sprostitev za zaljubljene, saj je poleg savn tudi soba za razvajanje, kjer se boste popolnoma sprostili.

Terme Čatež

Za družinsko, romantično ali prijateljsko doživetje ali sprostitev pa priporočamo pakete z namestitvijo, saj je ponudba enostavno prebogata in preširoka zgolj za enodnevni obisk. V paketu z vsaj dvema nočitvama boste lahko doživeli svojo pravljico v Termah Čatež. Za vse tiste goste, ki si želijo mirnega wellness oddiha, razvajanje in odmik od vsakodnevnega vrveža je pravi izbor hotel Terme****, ki se nahaja v mirnejšem predelu naselja Term Čatež. Za vse ljubitelje aktivnega preživljanja počitnic in predvsem za družine je v termah idealna namestitev v hotelu Toplice****, ki je povezan z zimsko Termalno riviero in je zato tudi odličen izbor v hladnejših mesecih leta. Hotel Čatež*** je cenovno ugodnejši, vendar še vedno vrhunski izbor za družine in za vse tiste, ki prihajajo v Terme Čatež zaradi zdravstvenih težav. V najpopularnejših slovenskih termah pa je odlično poskrbljeno tudi za vse, ki želijo več prostora in svobodnejše bivanje v apartmajih ali v mobilnih hiškah v slikoviti zeleni okolici. Zagotovo vas bo navdušila luksuzna svoboda bivanja v prestižnih Termah village*****,  v katerih kamp s svojimi petimi zvezdicami navduši prav vsakega gosta, saj predstavlja povsem novo dimenzijo bivanja v naravnem okolju s prestižno kamp infrastrukturo. Doživljajska pravljica pa se tu še ne konča, saj v Termah Čatež lahko doživite čisto pravo indijansko ali gusarsko pustolovščino. Vaša družina se za vikend lahko  prelevi  v pisan svet starodavnih indijanskih plemen ali skrivnostno in avanturistično gusarsko pustolovščino.  V indijanski vasi, ki se nahaja tik ob poletni Termalni rivieri je prostora za 60 indijancev, poleg družin pa je odlična ideja tudi za team buildinge ali šolske skupine. Poleg indijanske vasi pa so na jezeru plavajoče gusarske hišice, ki so zgrajene iz naravnih materialov in z lesenim mostom povezane s kopnim. Tudi ti naravne hiške so prav tako priljubljena namestitev za družine in prijatelje z avanturističnim duhom.

Terme Čatež so edinstven svet, kjer je zabava, pustolovščina, razvajanje in sprostitev zagotovljena, prav vsak posameznik bo našel nekaj zase. Ni pomembno, ali obožujete kvalitetno hotelsko ponudbo, bivanje v naravnem okolju ali unikatne svetove pozabljenih civilizacij, vsaka želja se vam bo izpolnila. Prepustite se koščku raja in napišite svojo zgodbo oddiha v Termah Čatež, kjer so  vedno v ponudbi posebne ponudbe paketov, primernih za družine, posameznike, pare, seniorje ali skupine. Obisk je primeren skozi vse leto, saj je poskrbljeno za vse, od hitre osvežitve v vročih poletnih dneh do zimskega wellness in kopalnega oddiha. Hotelski paketi imajo vključen polpenzion, apartmajski gostje ter gostje iz kampa pa imajo na voljo številne restavracije,  v poletnem času pa je posebno doživetje večerja »Pri kapitanu« ob jezeru, kjer se v prijetnem ambientu lahko potopite v skrivnostni avanturistični svet gusarjev, zagotovo pa boste videli tudi kakšnega indijanca iz sosednje vasi, saj radi obiščejo tudi gusarske svetove. 

Terme Čatež ponujajo tudi bogat izbor zdravstvenih programov in storitev, s katerimi poskrbijo za okrevanje po operacijah in poškodbah, stanj po možganski kapi, nevroloških in  revmatskih stanj ter ginekoloških bolezni, na voljo je tudi terapevtski center za hrbtenico ter shujševalni programi.

Košček raja na obrobju Slovenije, ki je znan daleč naokoli. Ste ga že obiskali?

Komentarji

Objavi komentar

Follow us on