fbpx

Podarjamo brezplačne vstopnice za bazene ali savne Terme Krka

Bi želeli dobiti dve vstopnici za kopanje v bazenih Terme Krka ali dve vstopnici za savnanje popolnoma brezplačno? Izpolnite spodnji obrazec in z malo sreče lahko dobite dve vstopnici brezplačno prav vi.

Nagradna igra je zaključena. 
Izžreban nagrajenec, ki prejme nagrado, je Branko Butko.
Iskrene čestitke!

(v prvem žrebanju je bila izžrebana Špela Remšak, ki pa se v 30 dneh ni odzvala, kar pomeni, da do nagrade žal ni več upravičena in smo žrebanje dne 28.10.2019 morali ponoviti)

V nagradni igri lahko sodelujete do vključno 26.9.2019.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da imate svoj osebni profil na Facebooku in da všečkate Facebook stran trgovine z oblačili Big Booom Spirit https://www.facebook.com/Big-Booom-Spirit-trgovina-z-oblačili-104834114238756/, ki v sodelovanju z nami organizira to nagradno igro. Pogoj za sodelovanje je tudi izpolnitev zgornjega obrazca z vašimi podatki in da v komentar napišete, ali bi raje prejeli vstopnici za bazene ali savne.

Vstopnice boste lahko koristili v Dolenjskih ali Šmarjeških toplicah ali Strunjanu, pri tem pa se boste lahko naužili vseh lepot, ki jih ponujata Dolenjska oz. Primorska.

terme krka bazeni

Nagradna igra bo potekala od 19.9.2019 do vključno 26.9.2019. V tem času lahko sodelujete v nagradni igri, katere žrebanje bo dne 27.9.2019 na sedežu podjetja BIG BOOOM d.o.o. (Ulica Štravhovih 31, 2000 Maribor). Žrebanje bo javno, kar pomeni, da se ga lahko udeleži vsak, ki je sodeloval v tej nagradni igri, prisotnost na žrebanju pa ni pogoj za sodelovanje. Ura žrebanja še ni točno določena. Ko jo določimo, vas bomo o tem obvestili.

Veljavnost vstopnic, ki jih bomo podelili v tej nagradni igri je do 15.12.2019. Srečni nagrajenec bo prejel dve vstopnici za bazene ali savne Terme Krka, kar pomeni, da lahko s seboj vzame še nekoga. Bazene in savne v Termah Krka lahko seveda obiščete tudi sami, nagrada ni prenosljiva.

V kolikor bi želeli sodelovati v tej nagradni igri morate všečkati Facebook stran, do katere lahko dostopate na tej povezavi https://www.facebook.com/Big-Booom-Spirit-trgovina-z-oblačili-104834114238756/, v zgornji obrazec vpisati svoje ime in priimek, ter elektronski naslov in v komentar napišite, ali bi raje prejeli vstopnici za bazene ali savne. Na naveden elektronski naslov vas bomo obvestili v primeru, da boste izžrebani, zato vpišite elektronski naslov, ki ga redno spremljate.

Splošne pogoje, ki določajo to nagradno igro si lahko ogledate na tej povezavi http://www.lepote-slovenije.si/splosni-pogoji-nagradne-igre-terme-krka/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja