fbpx
Image Alt

Blog

Kamp Bohinj – kamp, kjer se čas ustavi

Kamp bohinj

Čudovit prostor za oddih v objemu gora

Vrhunska lokacija, prijetna klima, blagodejna senca dreves, neposredna bližina osvežilnega jezera, raznolika ponudba, prijazno osebje in neskončno možnosti za aktivno preživljanje časa v naravi so odlike, ki jih nudi priljubljeni Camp Bohinj – kamp, ki je brez rezervacije vse do pozne jeseni dostopen prav vsakomur.

Odločite se za počitnice v Bohinju, v vasici Ukanc, kjer se nahaja Camp Bohinj, znan tudi kot Kamp Zlatorog. Izkoristite vse, kar vam nudi idilično okolje – tu radi uživajo vsi, ki si želijo oddih preživeti v objemu neokrnjene narave. Svoje počitnice lahko tu preživite povsem po svoje – lahko zgolj počivate v hladni senci, se okopate v jezeru, si privoščite kakšen sprehod po bližnji okolici, lahko pa si izposodite SUP, čoln ali kolo ter okolico raziskujete tudi malo drugače, oziroma ravno toliko aktivno, kot si to želite. Bi se radi podali v katero od kraških jam ali pa celo v zrak? V bližini lahko preizkusite vse!

Res je, kamp Bohinj s svojo raznovrstno ponudbo in s številnimi možnostmi nikogar ne pusti ravnodušnega in poskrbi, da se tam prav vsak obiskovalec počuti sproščeno, svobodno in udobno. Kamp Zlatorog Bohinj je okolju in družini prijazen kamp, ki prav posebno doživetje nudi tudi vašim najmlajšim, zato zdaj res ni več razloga, da ga ne bi obiskali in ustvarili čudovite spomine za vse življenje.

Njihova ponudba

Prostor za kampiranje – Kamp Bohinj obsega površino približno petih hektarjev in je razdeljen na dve območji, in sicer na tisto v neposredni bližini vode in z vso potrebno infrastrukturo, ter tisto v prijetnem gozdičku s celodnevno senco. Cona A v začetnem delu nudi vse za udobno bivanje – tu lahko parkirate svoj avtodom, prikolico ali kaj tretjega, medtem ko je cona B namenjena le šotorom.

Kopanje v jezeru – Camp Bohinj ima neposreden dostop do Bohinjskega jezera oziroma svojo plažo, ki je namenjena vsem. Okopajte se v jezeru, ki tudi sredi poletne vročine ostaja prijetno osvežilno. Ohladite se lahko, kadar koli si to zaželite!

Najem plovil – V čolnarni si lahko izposodite različne vrste plovil: čolne, kanuje, kajake in SUP-e. Tako so vam na voljo tako tradicionalno veslanje, kot sodobnejši načini preživljanja svojega časa na gladini jezera. Preizkusite se v skupinskem veslanju ali pa se podajte na lov za ravnotežjem, ki ga nudi napihljivi SUP. Da, vse to nudi kamp Bohinj.

Najem koles – Camp Bohinj nudi tudi najem koles, tako gorskih kot električnih. V kolikor bi radi okolico raziskovali na naravi prijazen in telesu koristen način, je najem gorskega kolesa prava možnost, če pri premagovanju strmin potrebujete nekaj pomoči, pa predlagamo najem e-kolesa, tako lahko med kolesarjenjem uživa vsa družina.

Restavracija in pekarna – Najdete ju v središču kampa in sta v poletni sezoni odprti vsak dan. Tu lahko preizkusite različne vrste mesa na žaru, pice in solate, seveda pa se boste lahko tudi odžejali. Pekovski izdelki in odličen slovenski sladoled iz domačih sestavin so vam v visoki sezoni na voljo v pekarni.

Otroška igrala – V kampu se nahajajo tudi različna otroška igrala, vključno z Zmajsko vasjo s trampolinom v krošnji dreves za vse, ki vas navdušujejo nekoliko drugačna adrenalinska doživetja.

Poleg vsega naštetega kamp Bohinj nudi tudi vse potrebno za vaše udobje v samem kampu – sanitarije, postajo za pomivanje posode, pralne in sušilne stroje, servis za avtodome, dovolj veliko parkirišče, brezplačen wi-fi in še kaj.

Naš predlog

1. Najem šotora – Če bi radi preizkusili kampiranje, a svojega šotora (še) nimate, si ga lahko sposodite na recepciji v dveh velikostih, in sicer za dve osebi, tri ali kot celotna družina. Šotor morate rezervirati pred prihodom v Camp Bohinj. To je odlična možnost, da vidite, ali je takšna oblika oddiha za vas primerna. Prepričani smo, da se boste v Campu Bohinj počutili tako dobro, da boste šotor najeli le enkrat – naslednjič pa boste tja prišli že s svojim!

2. Brezplačno bivanje hišnih ljubljenčkov – Vam je ob vsakem odhodu na počitnice hudo, ker morate svojega hišnega ljubljenčka pustiti v varstvu? Nič več! Camp Zlatorog Bohinj ljubljenčkom omogoča brezplačno bivanje. Tako se bodo tudi oni lahko sprostili v idiličnem okolju, se okopali ali zgolj poležavali v hladni senci dreves.

3. Neprecenljivi nasveti iz prve roke – Tistim, ki Bohinjsko dolino z okolico slabo poznate, lahko pomaga prijazno osebje v kampu. Kamp Bohinj nudi odgovore na različna vprašanja: na kateri vrh se podati za najlepši razgled, kje se dobijo prave gurmanske specialitete izpod rok domačinov itd. Camping Zlatorog Bohinj vam ne nudi le kampiranja, ampak doživetje, ki mu ni para!

Doživite okolico

Kamp Bohinj je pravi kraj za vse ljubitelje narave, kampiranja, osvežilne vode, hladne sence in različnih doživetij. Triglavski narodni park je območje, ki nudi številne možnosti za pohodništvo, plezanje, kolesarjenje, vodne športe in raziskovanje. Camp Zlatorog Bohinj je zanimiva izhodiščna točka za vse našteto.

Za ljubitelje adrenalina so na voljo raftanje po Savi Bohinjki, spust po kanjonu Grmečice, paragliding z Vogla in Vogarja, zipline, panoramski poleti, vožnja z gondolo itd. Za vse ljubitelje gora so na voljo številne pohodniške poti in plezalne ture vseh zahtevnosti. Tiste, ki jih mika podzemlje, pa vabimo v jamo Govic, ki poleti dopušča spust vse do najnižje ležeče točke. Kamp Zlatorog je dobra izhodišča točka tudi za kolesarjenje, možna je izposoja različnih vrst plovil, kopanje na različnih plažah ali obisk bližnjega vodnega parka. Camp Bohinj z okolico nudi tudi številne kulinarične užitke – od preizkušanja najboljših slovenskih sirov, čokolade in razvajanja v gurmanskih restavracijah pa vse do učenja peke kruha. Ne pozabimo pa tudi na veselje otrok, ki jim bo Zlatorogova pravljična dežela z izhodiščem v omenjenem kampu zagotovo všeč. Še nimate dovolj? Umirite svoje misli ob ribarjenju ali pa se preizkusite v jezdenju konj! Morda pa bi se udeležili delavnice izdelave čisto svojega spominka?

Kamp Bohinj je lociran v okolju, ki je zaznamovano s tradicijo in običaji, ki navdušijo vsakogar. Udeležite se zanimivih dogodkov, športnih prireditev, vodenih tur, tematsko obarvanih vikendov, itd. Na majhni razdalji je tu res veliko za videti, preizkusiti in doživeti. In če smo vas s številnimi predlogi zmedli, le brez skrbi. Kamp Zlatorog Bohinj ima osebje, ki vam z veseljem pomaga, svetuje in razreši vaše še tako težke dileme. Vabljeni v kamp Bohinj!

Uživajte v idiličnem okolju sredi neokrnjene narave, kjer boste sprostili svoje telo in duha, pozabili na vsakdanje skrbi in se v objem svojega doma vrnili prerojeni.

Objavi komentar

Follow us on